Проверка реални километри – BMW

Слаб икономически растеж в Европа е довело до увеличаване на употребявани автомобили през последните няколко години. Потребителите се насочват към по-евтини версии на покупки, но по този начин те забравят, че рискът да купуват зле поддържано МПС неимоверно се увеличава. Поради това е важно, потребителите са добре запознати с възможните измами и как да се защитят от тях.

Сервизна книжка
Много от употребяваните на запад автомобили, пристигат със сервизна книжка с информация от постъпите сервизи и извършените интервенции при самото постъпване. Информацията в сервизните книжки е полезна на новият собственик на автомобила но дали книжката е автентична и не е подправена … никой не може да каже.

VIN проверка

Всички автомобили произведени през последните 30 години, разполагат с VIN номер, така нареченият индентификационен номер на автомобила. Обикновенно VIN номера на автомобилите може да бъде открит на шофьорската врата, под предния капак на главините на левия и десния амортисьор на някои модели могат да бъдат открити на таблото от страната на шофьора или в големият талон на автомобила. Серийните номера на BMW започват със символите WBA … и са 17-символни. Ако имате допълнителни въпроси относно местоположението на VIN-а, можете да откриете тонове информация в интернет.

Чрез проверка на VIN в нашата система, вие ще получите информация за посещенията на автомобила в оторизираните сервизи в Европа, месец и година на постъпване, както и моментният пробег при постъпване на автомобила в сервиза. Информация за заводско заложените функционалности и характеристики на автомобила и много други.

Едни от най-често проверяваните модели BMW в нашата система са 3-та сервия E46, E90, E92 и BMW 5-та серия E60.

1 коментар

  1. -

    Примерен доклад на случаено проверен автомобил BMW, можете да разгледате тук.

Comments are closed.