Отзиви

Стефан Иванов – BMW 320D

След проверката на моят автомобил установих в коя държава е шофиран, както и че километрите на които е в момента са реални или поне близки до реалните. Благодаря и успехи.

 

Петър Стефанов – Peugeot 308

Страхотна услуга, беше време някои да прави подобен тип проверки и да получаваме достоверна информация за автомобилите, които си купуваме.

 

И.Йорданов

Здравейте. От доклада, които получих разбрах че колата ми е пребоядисвана … нещо което в два сервиза не можаха да разберат преди още да я закупя, както и да е … но пък за сметка на това открих и две нови функционалности. Поздрави пичове и успех!!

Станислав Иванов (Отзив получен във Фейсбук)

Доволен съм от услугата. Ходих да си купувам кола и понеже беше без номера това ми остана като единствена опция. Оказа се, че колата ми е изцяло обслужваната в БМВ и има налична история, както също и, че салонджията беше върнал километрите ама то това си е ясно.. Прикачвам и снимка от първата страница на документа, за да видите за какво става въпрос. Поздрави!

Ако сте поръчвали доклад, моля изпратете ни вашето мнение и отзив през нашата форма за контакти.

Услугата ни е нова но се опитваме ежедневно да я подобряваме, както и да намалим възможността да бъдем лъгани от некоректни търговци.